Uwuh: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎Kagunan ngolah larahan: éjaan, replaced: sehat → séhat (2) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (5) using AWB)
c (→‎Kagunan ngolah larahan: éjaan, replaced: sehat → séhat (2) using AWB)
== Kagunan ngolah larahan ==
* Ngolah larahan saliyane nyengkuyung programing pamarentah lan njaga keresikan
* Nyengkuyung kesehatankeséhatan lingkungan, sing tegese lingkungane dhewe dadi resik lan sehatséhat
* Bisa nambahi ulu pametu kulawarga yen anggone makarya diniyati minangka pakaryan tambahan
 
18.000

besutan