Temulawak: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Khasiat: éjaan, replaced: sehat → séhat using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
c (→‎Khasiat: éjaan, replaced: sehat → séhat using AWB)
* Kanggo kasarasan untu
 
Anthorrhizol sing kaandhut ing rimpang temulawak apik banget kanggo antimikroba lan antibaktéri. Temulawak bisa digunakaké kanggo bèntèng pertahanan [[untu]]. Baktèri-baktèri kayata ''streptococcus'', ''actinomyces viscocus'' lan ''porphyromonas gingivalis'' sing gawé kroposé untu bisa dipatèni nganggo ekstrak temulawak.<ref name="internet5">[http://iklanpos.co.id/?p=4838 Manfaat Temulawak untuk KesehatanKeséhatan]</ref>
 
* Nyegah lara ''Osteoarthtritis''
18.000

besutan