Patbingsu: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
| mr = p'atpingsu}}
 
'''''Patbingsu''''' utawi '''''patbingsoo''''' menikapunika satunggaling dhaharan panutup utawi ''dessert'' khas [[Korea]] ingkang dipunremeni, mliginipun nalika dinten ing mangsa panas. <ref name="authentic">{{cite web |url=http://joongangdaily.joins.com/article/view.asp?aid=2893988 |title=Authentic patbingsu is a rare find |publisher=JoongAng Daily|author=Koo Hee-ryung }}</ref>
 
Dhaharan menikaapunikaa dipundamel kapisan minangka es serut kacang abang legi (팥, ''pat''). Ing jaman rumiyin lan samenikasapunika patbingsu dados dhaharan ingkang dipunremeni mawi variasi tambahan [[es krim]] lan [[yogurt]] adhem, [[sirup]] [[woh-wohan]] kados [[strawberry]], [[gedhang]], kue beras [[tteok]], [[ager-ager]] kenyal lan [[sereal]]. <Refref>{{cite web |url=http://joongangdaily.joins.com/article/view.asp?aid=2890518 |title=Love it or hate it: Antarctica gets under chef s skin |accessdate=25 Juni 2013 |publisher=JoongAng Daily|date=31 May 2008|author=Park Soo-mee}}</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:pangananPanganan|dhaharan]]
[[Kategori:Korea]]
[[Kategori:masakanMasakan Korea]]
63.076

besutan