Pengantèn: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
(←Mbatalaké revisi 961190 déning 36.73.241.122 (Dhiskusi))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
 
==Kamar pengantèn==
Kamar pengantèn yaikuya iku kamar kang digunakaké kanggo pengantén sakkloron.
Kamar kang disiapaké kanggo turu bareng ing [[malam pertama]] utawa bengi sepisanan sawisé padha manténan.
Kamar kang didhékorasi apik lan wangi supaya ora bisa nglalèkaké bengi iku.
 
==Bengi pengantèn==
Bengi pengantèn yaikuya iku bengi sepisanan sawisé upacara penganténan kelakon.
 
==Pengantèn Kakung==
*[[Pengantèn massal]]
*[[Pengantèn adat Jawa]]
 
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Pengantènan]] [[Kategori:Pengantèn]]
[[Kategori:Pengantèn]]
18.000

besutan