Gemblong: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Resep: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎Resep: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Resep ==
Resepe Gemblong yaikuya iku:<ref name="internet1">{{id}}[http://inforesep.com/resep-kue-gemblong.html Resep Kue Gemblong](diundhuh tanggal 8April 2011)</ref>
* 200 gram glepung ketan
* 100 ml banyu santen umup
18.000

besutan