Multazam: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7392823 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[File:Kaaba.png|thumb|right|Katrangan: 6. Multazam]]
'''Multazam''' iku sawijining ruang sing ambané kira-kira rong [[meter]] sing dumunung ing antara [[Hajar Aswad]] lan lawang [[Ka'bah]]. Multazam minangka papan sing ijabah kanggo [[dedonga]], bakal ditampa lan dikabulaké déning [[Allah|Allah S.W.T.]]
Cara dedonga nuladha apa sing diayahi déning [[Muhammad|Nabi Muhammad S.A.W.]] yaikuya iku kanthi nèmpèlaké pipi, dhadha lengen lan kaloro tapak tangan ing Multazam sinambi maca donga lan panjaluk marang Allah S.W.T.
 
==Deleng uga==
 
==Pranala jaba==
 
[[Kategori:Islam]] [[Kategori:Kaji]]
[[Kategori:Kaji]]
 
 
{{islam-stub}}
[[Kategori:Islam]] [[Kategori:Kaji]]
18.000

besutan