Canberra: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Demografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Demografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
== Demografi ==
[[Gambar:Sheep's statue in Canberra.JPG|thumb|left|Reca wedhus gibas ing kutha Canberra]]
Ing taun [[2003]], padunung Canberra gunggungé ana 323.004 jiwa kanthi kapadhetan 401 jiwa/km², kagolong padhet dibandingaké karo kutha-kutha liyané ing [[Australia]]. [[Sensus]] taun [[2001]] nuduhaké yèn 1,2% padunung Canberra iku wong-wong Aborijin, déné 21,6% imigran kang lair ing sanjabané Australia. Klompok pendhatang paling gedhé yaikuya iku saka nagara-nagara [[Basa Inggris|abasa Inggris]], kang paling akèh [[Britania Raya]] lan [[Selandia Anyar]]. Imigran-imigran liya uga teka saka [[Jerman]], [[Skotlandia]], [[Italia]], lan [[Vietnam]].
 
Padunung Canberra akèh-akèhé isih enom lan duwé pendidikan. Umur rata-rata padunung yaikuya iku 32 taun lan padunung kang umur sakdhuwuré 65 taun cacahé 8,3%. Basa ibu kang paling umum yaikuya iku [[basa Inggris]] nanging panggunaan basa liyané kaya [[basa Tionghoa]], [[basa Italia|Italia]], lan [[Basa Kroasia|Kroasia]] uga lazim dipigunakaké.
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan