Anestesi: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 56 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q131130 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Rong klompok anestesi ==
[[Obat]] kanggo ngilangaké nyeri kabagi jroning rong klompok, yaikuya iku ''analgetik'' lan ''anestesi''.
Analgetik iku obat kanggo ngurangi nyeri tanpa disertani ilangé rasa sacara total. Wong sing ngonsumsi analgetik tetep sadhar. Analgetik ora ngilangaké kabèh rasa [[nyeri]], nanging mung ngènthèngaké rasa nyeri.
 
* {{en}} [http://www.histansoc.org.uk/ History of anaesthesia society]
 
{{medhis-stub}}
{{kedhokteran}}
 
[[Kategori:Spesialisasi medhis]]
[[Kategori:Kedhokteran]]
 
 
{{medhis-stub}}
18.000

besutan