Serena Williams: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 67 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q11459 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
{{MedalGold | [[Olimpiade Beijing 2008]] | [[Tenis ing Olimpiade 2008|Ganda]]}}
{{MedalBottom}}
'''Serena Jameka Williams''' ({{lahirmati|[[Saginaw, Michigan]], Amérika Sarékat|26|9|1981}}) iku wong [[Afro-Amérika]] sing dadi petenis tunggal putri profesional donya, lan uga mantan petenis tunggal putri No. 1 donya versi ''[[Women's Tennis Association]]'' (WTA). Serena iku sedulur enom saka juara tenis putri donya uga yaikuya iku [[Venus Williams]]. Petenis putri kulit ireng kanthi dedeg 175  cm iki manggon ing [[Palm Beach Gardens]], [[Florida]], [[Amérika Sarékat]].
 
Petenis putri [[Amérika Sarékat]] iki lair ing [[Saginaw]], [[Michigan]], [[Amérika Sarékat]] lan nyemplung ing jagad tenis pro wiwit [[September]] [[1995]]. Serena ngraih peringkat siji donya kanggo sig sapisanan tanggal [[8 Juli]] [[2002]].
 
{{Petenis wanita nomor siji donya}}
{{olahragawan-stub}}
{{DEFAULTSORT:Williams, Serena}}
 
{{DEFAULTSORT:Williams, Serena}}
[[Kategori:Petenis Amerika Serikat]]
 
 
{{olahragawan-stub}}
18.000

besutan