Yamoussoukro: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|footnotes =
}}
'''Yammoussoukro''' iku minangka [[kutha krajan]] sekaligus [[kutha]] paling gedhé ka-papat ing [[Panté Gadhing]]. Padunungé ana 200.000 jiwa ([[2004]]). Ing kutha iki ana gréja ''La Basilique Notre-Dame de la Paix'', yaikuya iku salah siji gréja sing gedhé dhéwé sadonya lan modhèlé dirancang niru gréja ing Vatikan.
 
{{Kutha krajan ing Afrika}}
18.000

besutan