Citilink: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB)
c (éjaan using AWB)
|website = [http://www.citilink.co.id/EN/default.aspx www.citlink.co.id]
}}
'''Citilink''' (PT Citilink Indonesia) ya iku sawijining maskapai panerbangan kang kagolong ndhuweninduwèni ongkos murah lan dadi anak cabang parusahaan Garuda Indonesia, parusahaan kang madeg ing taun 2001.Minangka dadi Unit Bisnis Strategis (SBU)
 
== Tujuan Panerbagan ==
* [[Denpasar]], ([[Bandar Udara Internasional Ngurah Rai]])
* [[Lombok]], ([[Bandar Udara Internasional Lombok]])
* [[Bandung]], ([[Bandar Udara Husein SastranegaraSastranagara]])
* [[Padang ]], ([[Bandara Internasional Minangkabau]])
* [[Palembang]], ([[Bandar Udara Internasional Sultan Mahmud Badaruddin II]])
63.225

besutan