Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Fakta: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
 
== Fakta ==
* Rustenburg iku dadi salah siji kutha papan dianakaké [[Piala Donya FIFA 2010|Piala Donya Bal=balan 2010]] yaikuya iku ing [[Stadion Royal Bafokeng]] sing kapasitasé watara 40.000 kursi.
 
== Pranala jaba ==
17.998

besutan