Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (5), Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan (5), kelurahan → kalurahan (3), Kelurahan → Kalurahan (2) using AWB
c (→‎Desa/Kelurahan: éjaan using AWB)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (5), Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan (5), kelurahan → kalurahan (3), Kelurahan → Kalurahan (2) using AWB)
{{kacamatan
{{kecamatan
|nama=Pasar Kliwon
|dati2=Kutha
|luas=---
|penduduk=---Jiwa
|kelurahankalurahan=-/9
|dusun/lingkungan=
|nama camat=
 
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Pasar Kliwon Soerakarta TMnr 60025406.jpg|thumb|300px|Pasar kliwon ing taun 1986]]
'''KecamatanKacamatan Pasar Kliwon''' iku salah siji [[kecamatankacamatan]] ing kutha [[Surakarta]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ing kecamatankacamatan iki dumunung sawetara papan panggonan wigati antara liya:
* [[Kraton Surakarta]]
* [[Pasar Klèwèr]]
* [[Kampung wisata Batik]] ya iku ing kelurahankalurahan [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]]
 
KecamatanKacamatan iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=[[Banjarsari, Surakarta|KecamatanKacamatan Banjarsari]] lan [[Jèbrès, Surakarta|KecamatanKacamatan Jèbrès]]
|kidul=[[Kabupatèn Sukaharja]]
|kulon=[[Serengan, Surakarta|KecamatanKacamatan Serengan]]
|wétan=[[Kabupatèn Sukaharja]]
}}
 
== DesaDésa/KelurahanKalurahan ==
KelurahaningKalurahaning kecamatankacamatan Pasar Kliwon ana 9 yaikuya iku:
[[Baluwarti, Pasar Kliwon, Surakarta|Baluwarti]], [[Gajahan, Pasar Kliwon, Surakarta|Gajahan]], [[Jayasuran, Pasar Kliwon, Surakarta|Jayasuran]], [[Kampung Baru, Pasar Kliwon, Surakarta|Kampung Baru]], [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]], [[Kedhung Lumbu, Pasar Kliwon, Surakarta|Kedhung Lumbu]], [[Pasar Kliwon, Pasar Kliwon, Surakarta|Pasar Kliwon]], [[Sangkrah, Pasar Kliwon, Surakarta|Sangkrah]], lan kelurahankalurahan [[Semanggi, Pasar Kliwon, Surakarta|Semanggi]].
 
==Rujukan==
 
 
{{kecamatankacamatan-stub}}
18.000

besutan