Joris Mathijsen: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 33 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q126461 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| ntupdate = 15 November 2011
}}
'''Joris Mathijsen''' ({{lahirmati|[[Goirle]]|5|4|1980}}) iku sawijining pamain mburi [[tim nasional bal-balan Walanda]] kang ndhuweninduwèni dedeg awak [[182]] [[cm]] . Panjenengané main bal kanggo mbela [[AZ Alkmaar]] ing Liga [[Walanda]].
 
{{Commonscat|Joris Mathijsen}}
{{Skuat PD2010 Walanda}}
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
{{pemain-sb-stub}}
 
[[Kategori:Lair 1980]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
 
 
{{pemain-sb-stub}}
63.816

besutan