Selena Gomez: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
}}
 
'''Selena Marie Gomez''' [[22]] [[Juli]] [[1992]] ({{lahirmati|[[Grand Prairie]], [[Texas]], [[Amérika Sarékat]]|22|7|1992}}) yaiku panjenengané dadi [[penyanyi]] [[pop]], [[penari]], [[panulis lagu]], lan [[aktris]] Amérika Sarékat kang misuwur minangka ndhuweninduwèni lakon jroning serial [[Disney]] [[Wizards of Waverly Place]]
 
== Karier ==
* [http://www.selenagomez.com/ Situs web resmi Selena Gomez] {{en icon}}
* {{imdb name|id=1411125|name=Selena Gomez}}
{{DEFAULTSORT:Gomez, Selena}}
{{Amerika-Serikat-bio-stub}}
 
{{Selena Gomez & the Scene}}
{{Demi Lovato}}
 
{{DEFAULTSORT:Gomez, Selena}}
[[Kategori:Aktor Amérika]]
[[Kategori:Penyanyi Amerika Serikat]]
 
[[Kategori:Artis Hollywood Records]]
 
 
{{Amerika-Serikat-bio-stub}}
63.045

besutan