Basa Armèni: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Conto Basa Arménia: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎Conto Basa Arménia: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Conto Basa Arménia ==
Sawijining ukara ing basa Arménia mawa pertalané ing [[basa Jawa]]. Conto iki yaikuya iku sawijining donga [[Kanjeng Rama]] agama Kristen:
* Basa Armenia: Hayr / mer / or / erkins:/ surb /elici / anun /k’o. Ekesce / ark’ayut / ‘iwn / k’o. Elicin / kamk’ / k’o / orpes / erkins / ew / erki.
* Basa Jawa: Rama / kita / sing / ing-sorga :/ suci / dadi / Asma /panjenengan. / Rawuha / karajan / panjenengan. / Dadosa / Karsa / panjenengan / ing-sorga / lan / ing-bumi.
18.000

besutan