Homs: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎Pranala njaba: All info is kept in Wikidata, removed: {{Link GA|ar}} (2) using AWB (10903))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|subdivision_name2 = [[Homs District]]
|subdivision_type3 = [[Nahiyah]]
|subdivision_name3 = [[Homs]]
|subdivision_type4 =
|subdivision_name4 =
}}
 
'''Homs''' ({{lang-ar|حمص}} / [[ALA-LC]]: ''Ḥimṣ'') yaikuya iku sawijining [[kutha]] kang manggon ana bageyan tengah [[Suriah]]. Pedununge ana 700.000 jiwa ([[2005]]).
 
==Photos==
* [http://www.ssnphoms.com Executive Branch of Homs] {{Ar icon}}
* {{wikivoyage|Homs}}
 
{{Suriah-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kota di Suriah]]
 
 
{{Suriah-geo-stub}}
18.000

besutan