Mapai: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
}}
 
'''Mapai''' (basa [[Ibrani]]: מפא" י , akronim kanggo Mifleget Poalei Eretz Yisrael (basa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל), lit. Workers' Party of the Land of [[Israèl]]) yaikuya iku partai politik sayap kiwa ana [[Israèl]]. Mapai uga partai kang dominan ana politik [[Israèl]], nganti pungkasé nggabung karo [[Alignment]] ana partengahan 1960an. Partai iki uga awal saka [[Partai Labor]]. Kaya partai politik [[Israèl]] liyané, Mapai yaikuya iku singkatan saka Mifleget Poalei Eretz Yisrael (basa [[Ibrani]]: מפלגת פועלי ארץ ישראל), kang artiné Partai Lemah Pakarya [[Israèl]].
==Referensi==
{{reflist}}
18.000

besutan