Wong Sasak: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
}}
 
'''Wong Sasak''' iku suku bangsa sing manggon ing pulo [[Lombok]] lan migunakaké [[basa Sasak]]. Sebagéyan gedhé wong Sasak nganut agama [[Islam]], bédané, ana sawetara masarakat wong Sasak, duwé praktèk agama Islam sing rada béda, yaikuya iku penganut [[Islam Wetu Telu]]. Ana uga sebagéyan warga Sasak sing nganut kapercayaan pra-Islam sing disebut "sasak Boda".
 
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonésia|Sasak]]
18.000

besutan