Telik sandhi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
'''Telik sandhi''', (''spionase'', saka [[basa Prancis]] : ''espionnage'') yaikuya iku tumindak ngumpulake informasi kang dianggep rahasia magayutan sawijining [[organisasi]] tanpa idin kang sah saka kang nduweni informasi mau. Kang mbedakakae telik sandhi dibandhing laku [[intèlejèn]] liyane yaikuya iku telik sandhi golek informasi kanthi langsung mlebu ing papan kang ana informasi iku, utawa langsung saka wong kang mangerteni babagan informasi mau banjur mbocorake marang pihak liyan kanthi pira-pira alasan. Mulane, telik sandhi asring tumindak kanthi [[nyaru]] dadi wong njero, wong kang cerak utawa malah dadi bagean saka organisasi kang ditelisik.
 
==Telik sandhi kang kawentar==
18.000

besutan