Aktuator Tenaga Pneumatik: Béda antara owahan

170 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Actuator-Pneumatic-Valve.jpg|200px|jmpl|ka|aktuator bentuk tabung (valve)]]
'''Aktuator Tenaga Pneumatik''' utawa aktuator Pnèumatik dasaré mèmper kaliyan [[Aktuator Tenaga Hidrolik]], yaikuya iku nganggé konsèp panggerak [[Fluida]] (cairan) kanggo sistem gubahaé. Aktuator pnèumatik nganggo komprèssi udara lan gas, bèdha kaliyan hidrolik sing nganggo [[oli]]. Keuntungan nganggo pnèumatik yaikuya iku kemudahan ing nyediakaké tenaga utawa [[torsi|Torsi]] sing gedhi mlebu tenaga ing sakdurungé nyimpen tenaga iki ing bentuk komprèsi.
 
Aktuator Pnèumatik gubah ènergi (biasané komprèsi udara utawa gas) dadi gubahan mekanikal. gèrakan iki saget muter utawa liniér, gumantung jininsing aktuator. beberapa jinising aktuator pneumatik, yaikuya iku:
 
*Tie Silinder tabung
* Generator Vakum
 
Aktuator pnèumatik terdiri saka [[Piston]], tabung silinder (silinder), katup lan port. Piston ditutup karo diafragma, utawa sègel sing njaga udara ing ndhuwur tabung (silinder), piston berfungsi kanggo neken udara mlebu diafragma mengisor, gerak ing ngisore piston.<ref name="Aktuator Pneumatik">{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |title=Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}</ref> Aktuator Pneumatik biasané ndhuwèni 1 tempat kanggé lubang udara, isa ndhuwur, isa ngisor gumantung kabutuhané. katup mbutuhaké sitik tekanan kanggĥ panekanan luwih. saya gedhi piston sing dianggo lan silinderé, saya gedhi uga tenaga (output) kasilé. Nduwèni piston sing gedhi uga apik kanggo tekanan sing luwih gedhi lan udara sing luwih sitik.<ref>{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |titlename="Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}<"/ref> tekanan sing nganggo udara sitik waè nalika pistoné gedhi isa ngerusak sillinder paralon, mula biasané silinder (tabung) nganggo bahan dasar wesi. 100 kPa tenaga tekanan piston isa ngangkat mobil cilik (nganti 1000 lbs / 453,5 Kg) lan iki nganggoné katup pnèumatik cilik. Nanging, nalika tenaga kasilé gedhi lan silinderé cilik, sistem kuwi isa ngerusak silinder.<ref>{{cite web |url=http://en.wikipedia.org/wiki/Pneumatic_actuator |titlename="Aktuator Pneumatik |accessdate=2013-01-12}}<"/ref>
 
== Silinder Pnèumatik ==
[[Gambar:Silinder Pneumatik.jpg|300px|jmpl|ka|Silinder Pneumatik]]
silinder pnèumatik isa digunakaké dadi aktuator pnèumatik kanggo kasilaké gubahan translasi. pamilihan tipe silinder isa dipadhakaké kaliyan dawa langkah sing dikarepaké. bagian-bagian utama Silinder Pneumatik yaikuya iku:
* Batangan Silinder
* Piston
 
Aktuator jininsing silinder kuwi biasané dianggo nganggo kompréssor, ing industri robotika, aktuator iki dianggo dèning robot angkat abot, utawa robot prèss, mula silinderé gedhi lan uga tenagané luwih saka 1000 kPa.
 
 
== Uga ndelok ==
* [[Aktuator Linier]]
* [[Aktuator Tenaga Hidrolik]]
* [[Aktuator Tenaga Pneumatik]]
* [[Aktuator Hard Disk]]
 
 
==Cathethan sikil==
<references />
 
 
 
[[Kategori:Rintisan mawa topik tèknologi]]
18.000

besutan