Kreta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Organisasi Politik: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: Éropah using AWB)
c (→‎Organisasi Politik: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Organisasi Politik ==
Pulo Kreta yaikuya iku sawijining [[periphery ing Yunani|periphery]] ing Yunani, dumadi saka papat [[Prefecture ing Yunani|prefecture]] ([[basa Yunani]]: νομοί):
* [[Chania Prefecture|Chania]]
* [[Heraklion Prefecture|Heraklion]]
18.000

besutan