Paus Linus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 66 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q47144 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
| predecessor = [[Santo Petrus|Petrus]]
| successor = [[Paus Anakletus I|Anakletus I]]
| birth_date = ''mbotenboten dipunmangertos''
| birthplace =
<!--birthplace=Volterra Tuscan (Tuscia)-->
| dead=dead|death_date = [[79|±79]]
| deathplace = ''papan mbotenboten dipunmangertos''
| other =
}}
 
[['''Paus Linus]]''' punika ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[67]]-[[76]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun ...
 
 
{{Paus|
Pendahulu= [[Santo Petrus]]|
Penerus= [[Paus Anakletus I]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
[[Kategori:Kakristenan Romawi Kuna|Linus]]
[[Kategori:Santo Romawi Kuna|Linus]]
 
 
{{Paus-stub}}
63.841

besutan