1865: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
→‎Prastawa: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7708 (translate me))
c (→‎Prastawa: éjaan using AWB)
 
== Prastawa ==
Panjenengan mbotenboten mlebet dados panganggé. Alamat internet (IP) panjenengan kacathet wonten ing sajarah kaca punika.
 
i r teh english
63.848

besutan