Nunung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki mulai diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Nunung kang sering ngompol nalika tampil ning panggung iki memang anduweni penyakit katurunan, yaikuya iku ngompolan.<ref name="Nunung Sr">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/nunung-mengompol-karena-keturunan.html Artikel Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 JUni 2011</ref>
 
Penyakit iku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
18.000

besutan