4 Juni: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 145 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2627 (translate me))
c (éjaan using AWB)
''' 4 [[Juni]] ''' punika, dinten ingkang kaping 155 utawi 156 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1859]]''' - [[Perang Kamardikan]] [[Italia]]: wonten ing [[Pertempuran Magenta]], tentara [[Prancis]], dipunpimpin [[Louis Napoleon]], naklukaken tentara [[Austria]].
* '''[[1920]]''' - [[Hongaria]] kicalan 71% teritori lan 63% populasi nalika [[Traktat Trianon]] dipuntapakastani ing [[Paris]].
* '''[[1956]]''' - Mesir nyatakaken mbotenboten badhé nerasaken konsesi [[Terusan Suez]] saksampunipun mungkasi ing taun [[1968]].
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:4 June}}
:[[3 Juni]] – [[4 Juni]] – [[5 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
63.849

besutan