Dhosen: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: doktor → dhoktor using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Dhosèn''' ([[basa Walanda|basa Walandi]]: ''docent'') punika, satunggiling [[guru]] ingkang ngajar wonten [[universitas]] utawi paguron inggil. Nanging mbotenboten sedaya dhosèn punika [[profesor]] utawi [[dhoktor]]. Sabagéyan ageng namun [[sarjana]] lulusan [[S1]] kémawon.
 
 
63.041

besutan