Pananggalan: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 129 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12132 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Sistem pananggalan ==
Pananggalan sing umumé digunakaké yaikuya iku [[pananggalan solar]], [[pananggalan lunar]], [[pananggalan lunisolar]], utawa [[pananggalan pasetujon]]
 
''Pananggalan Lunar'' iku pananggalan sing diselarasaké marang lakuning rembulan ([[fase bulan]]); upamané [[pananggalan Islam]].
* [[Pananggalan Saka]]
* [[Pananggalan Tionghoa]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Pananggalan]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan