Kali Awash: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 31 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q782845 (translate me))
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| Link = http://whc.unesco.org/en/list/10
}}
'''[[Awash]]''' (bisa dieja '''Hawash''') yaikuya iku salah sijine kali utama kang dumunung ana ing [[Ethiopia]]. Manungsa bisa ngelakoni urip ana ing paraden (lembah) Awash minangka wiwit spesies. [[Awash Tengah]] uga kagolong panggonan kang ditemukake sisa [[hominid]] pra-manungsa kang ditemukake.
 
== Dhaptar pustaka ==
{{1911}}
 
{{kali-stub}}
{{DEFAULTSORT:Awash}}
 
[[Kategori:Situs Warisan Dunia UNESCO]]
[[Kategori:Sungai di Ethiopia]]
 
 
{{kali-stub}}
18.000

besutan