Ian Fleming: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| Prizes = [[Bebungah Nobel Sastra]]
}}
'''Ian Lancaster Fleming''' ({{lahirmati|[[Mayfair]], [[London]], [[Inggris]]|28|5|1908|[[Canterbury]], [[Kent]], [[Inggris]]|12|8|1964}}) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter [[James Bond]], ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik yaikuya iku '[[Chitty Chitty Bang Bang]]'' lan buku fiksi liyané.
 
== Pranala jaba ==
 
{{DEFAULTSORT:Fleming, Ian}}
 
[[Kategori:Panulis Inggris]]
18.000

besutan