Srimulat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12516124 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Srimulat''' punika priyantun estri ingkang mandegani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondang mbotenboten namung wonten tlatah Solo nanging ugi wonten daerah sanes, kados ta: Jakarta lan Surabaya.
Pelawak-pelawak ingkang kondhang sakpunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanesipun.
Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Solo.
 
 
 
Kelompok lawak Srimulat:
* Triman
* Tukul
 
 
[[Kategori:Jawa]]
 
 
 
 
63.840

besutan