Paus Anastasius II: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q132786 (translate me))
c (éjaan using AWB)
| predecessor = [[Paus Gelasius I|Gelasius I]]
| successor = [[Paus Symnakus|Symnakus]]
| birth_date = ''mbotenboten dipunmangertos''
| birthplace =
| dead = dead
| other = Anastasius
}}
'''Anastasius II''' (???-[[16 November]] [[498]]) ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[496]]-[[498]]) inggih punika wiwit [[24 November]] [[496]] dumugi sédanipun. Piyambakipun naté ngalami mangsa skisma [[Patriark Acasius saking Konstantinopel|Acasius]] saking [[Konstantinopel]]. Piyambakipun kagungan ''kecenderungan'' kanggé nglampahi rekonsiliasi, lan nyebabaken piyambakipun ''dicela hebat'' déning pengarang ''[[Liber Pontificalis]]''.
 
== Pranala njawi ==
| tahun = [[496]] – [[498]]
}}
 
{{Paus-stub}}
{{Daftar Paus}}
 
[[Kategori:Paus|Anastasius 02]]
[[Kategori:Pati 498|Anastasius 02]]
 
 
{{Paus-stub}}
63.029

besutan