Paus Bonifatius I: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q160907 (translate me))
c (→‎top: éjaan using AWB)
English name=Bonifatius I|
image=[[Gambar:Pope Boniface I.jpg|150px]]|
birth_name=''mbotenboten dipunmangertos''|
term_start=[[28 Desember]] [[418]]|
term_end=[[4 September]] [[422]]|
predecessor=[[Pope Zosimus|Zosimus]]|
successor=[[Pope Celestine I|Celestine I]]|
birth_date= ''tanggal mbotenboten dipunmangertos''|
birthplace= ''papan mbotenboten dipunmangertos''|
dead=dead|death_date= [[4 September]] [[422]]|
deathplace= ''papan mbotenboten dipunmangertos|
other=Boniface|}}
 
[['''Paus Bonifatius I]]''' punika, ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[418]]-[[422]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
{{Paus|
 
{{Daftar Paus}}
 
{{paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus|Bonifatius I]]
[[Kategori:Santo|Bonifatius I]]
 
 
{{paus-stub}}
62.958

besutan