Palermo: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Obyek wisata: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Obyek wisata: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
 
== Obyek wisata ==
Sawijining panggonan wisata yaikuya iku [[Katakombe]] [[Capuchin]], kang ana akèh [[mumi]].
 
== Transportasi ==
18.000

besutan