Bari: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Demografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎Demografi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
* [[China]]: 0.1%
 
Ètnik liyané yaikuya iku [[India]], [[Mauritia]], [[Arab]] (utamané saka [[Palestina]], [[Yordania]] utawa [[Mesir]]), [[Inggris]], [[Irlandia]], [[Filipina]], [[Etiopia]], [[Eritrea]], [[Senegal]], [[Nigeria]], [[Panté Gadhing]], [[Afrika Kulon]] lan [[Afrika Kidul]].
<!--
===Minority languages to be heard on the streets of Bari===
18.000

besutan