Adriano Leité: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (Bot: Migrating 47 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q170452 (translate me))
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
|ntupdate = [[18 Juni]] [[2008]]
}}
'''Adriano''' utawa lengkape '''Adriano Leite Ribeiro''' lair tanggal [[17 Februari]] [[1982]] ing [[Brazil]], dhuwure yaikuya 189iku 189 cm, entuk julukan '''L'Imperatore''' (The Emperor).
 
 
 
 
 
{{Rintisan}}
18.000

besutan