3 Diva: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
| pastmembers =
}}
'''Tiga Diva''' yaikuya iku grup musik trio vokal kang anggotané para [[penyanyi]] kondhang, kayata [[Krisdayanti]], [[Titi DJ]], lan [[Ruth Sahanaya]], trio vokal iki nggabung ning wiwitan taun 2006, dibentuk amarga bantuwan saka [[Erwin Gutawa]] sing dadi panata musik lan [[Jay Subiyakto]] dadi panata artistik.<ref name="Diva 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/di3va/ biografi 3 Diva] dipununduh tanggal 23 September 2011</ref>
Konser 3 Diva iki diwiwiti nganggo iringané Erwin lan Jay, sukses dilaksanakaké ning [[Jakarta]], [[Surabaya]], [[Bandung]] lan [[Denpasar]],
Nyusul sawisé iku trio iki sukses ning [[Malaysia]], nalika tanggal [[25 Maret]] taun [[2007]].<ref name="Diva 1"/>
18.000

besutan