Kim Nam Gil: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
c (The file Image:Kim_Nam_Gil.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:Martin H.: ''Copyright violation: http://star.koreandrama.org/?p=911''. ''Translate me!'')
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
'''Kim Nam Gil''' yaikuya iku artis lan aktor saka [[Korea Selatan]] kang lair ing tanggal [[13 Maret]] [[1981]]. <ref name="Inter1">{{en}}[http://www.koreanmovie.com/Kim_Nam_Gil_ka3087/ koreanmovie.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref><ref name="Inter2">{{en}}[http://www.lintasberita.com/Entertainment/Selebriti/kim-nam-gil-foto-profil-kim-nam-gil-aktor-korea lintasberita.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref> Dhuwure Kim Nam Gil yaikuya 184cm.iku 184&nbsp;cm.<ref name="Inter2"/> Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.<ref name="Inter1"/>
 
 
'''Kim Nam Gil''' yaiku artis lan aktor saka [[Korea Selatan]] kang lair ing tanggal [[13 Maret]] [[1981]]. <ref name="Inter1">{{en}}[http://www.koreanmovie.com/Kim_Nam_Gil_ka3087/ koreanmovie.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref><ref name="Inter2">{{en}}[http://www.lintasberita.com/Entertainment/Selebriti/kim-nam-gil-foto-profil-kim-nam-gil-aktor-korea lintasberita.com] diundhuh tanggal 28 April 2011</ref> Dhuwure Kim Nam Gil yaiku 184cm. <ref name="Inter2"/> Kim Nam Gil tau sinau ing Universitas Myeong Ji Cheon.<ref name="Inter1"/>
 
 
== Sinetron ==
* Lovers (SBS, [[2006]])
* Goodbye Solo (KBS2, 2006)
* Be Strong Geum Soon (MBC, [[2005]])
 
 
== Filmografi ==
* No Regrets (2006)
* Don't Look Back (2006)
* Low Life ([[2004]])
 
 
== Prestasi ==
* 2010 46th Baeksang Arts Awards: Best New Actor Award (Queen Seon Duk)
* 2009 MBC Drama Awards: Best Couple Award with Lee Yo Won (Queen Seon Duk)
* 2009 MBC Drama Awards: Excellence Award - Actor (Queen Seon Duk)
 
 
== Cathetan Sikil ==
{{reflist}}
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Artis]]
[[Kategori:Korea]]
 
 
{{stub}}
18.000

besutan