Magénta: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
(Kaca énggal: {{infobox color|textcolor=white| title= Magenta| hex= FF00FF| r=255|g= 0|b=255| c= 0|m=100|y= 0|k= 0| h=300|s=100|v=100 |source=X11}} '''M...)
 
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB)
h=300|s=100|v=100
|source=[[Warna web#Nama-nama warna X11|X11]]}}
'''Magénta''' ('''fuchsia''') yaikuya iku salah sijine [[warna]] dasar sakai sistem CMYK ing sajroning percetakan. ''Pendekatan'' marang warna iki saka sistem RGB kanthi nyampurake abang lan biru kanthi maksimum.
 
Masyarakat awam kerep kliru bedhakaken magénta karo jambon utawa abang. Babagan iki ora patiya trep amarga ana unsur biru ing sajroning warna iki.
 
''Magénta'' yaikuya iku jenis [[warna]] antarane [[ungu]] lan [[Mawar (warna)|mawar]].
{{-}}
== Pita warna magenta ==
 
<br {{clear=all>}}
 
<div style="height:3cm;background-color:#FF00FF;margin-left:2cm;margin-right:2cm"> </div>
 
{{Corak warna merah}}
{{warna-stub}}
 
[[Kategori:Warna]]
[[Kategori:Warna merah]]
 
 
{{warna-stub}}
18.000

besutan