Srikandhi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎Lairé Srikandhi: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
Prabu Drupada nganakaké sayembara kanggo ngrebutaké [[Drupadi|Dèwi Drupadi]].<ref name="buku3">[Kresna, Ardian.2011.Panah Srikandhi. Yogyakarta: DIVA Press]</ref> Sapa sira sing bisa nglawan [[Patih Gandamana]] bakal dadi bojoné Dèwi Drupadi.<ref name="buku3"/> Ing sawijining dina [[Werkudara]] maju tandhing klawan Patih Gandamala|[[Patih Gandamala]] dikancani dening Arjuna.<ref name="buku3"/> Sanadyan Werkudara kang maju tandhing, ananging Dèwi Drupadi mau digarwa dening [[Puntadewa]].<ref name="buku3"/>
Katon semburat abang ning pipiné Srikandhi nalika satriya gantheng saka [[Astinapura]] iku katon ngematke polah tingkahé Srikandhi sinambi mèsem.<ref name="buku3"/>
Ésuké Puntadewa karo adhi – adhiné lan ibuné, [[Kunthi|Dèwi Kunthi]] mara manèh ing NegaraNagara [[Pancalaretna]] kanggo nglamar Dèwi Drupadi. Nalika iku Dèwi Srikandhi golèk cara kanggo cedhak karo Arjuna.<ref name="buku3"/> Pungkasané Srikandhi meguru manah marang Arjuna. Malah sabanjuré Srikandhi digarwa déning Radèn Arjuna. Srikandhi Suwita ing Pandhawa.<ref name="buku2"/>
 
==Senopati Perang Wanita==
62.949

besutan