Kopi Lampung: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎Lirik: éjaan using AWB
(←Mbatalaké revisi 531441 déning 180.244.33.46 (Dhiskusi))
c (→‎Lirik: éjaan using AWB)
==Lirik==
Secangkir wedang [[kopi]],<br>
kopi Lampung, nikupunika kopi asli,<br>
gula batu napa [[gula]] [[tebu]],<br>
srupat sruput ing wanci dalu.<br>
 
Wancine [[udan]] grimis,<br>
saya wangi ya saya ngriwis,<br>
grimis kok ya ora uwis-uwis,<br>
banjur kelingan kowe wong manis.<br>
<br>
 
''Refrein''<br>
<br>
Secangkir wedang kopi,<br>
kopi Lampung, nikupunika kopi asli,<br>
gula batu napa gula tebu,<br>
srupat sruput ing wanci telu.<br>
* [[Didi Kempot]]
 
[[Kategori:Tembang]]
 
[[category:Tembang]] [[CategoryKategori:Didi Kempot]] [[Kategori:Lagu]]
[[Kategori:Lagu]]
63.506

besutan