Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset: Béda antara owahan

c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: dokter → dhokter (6) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
'''Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset''' ({{lahirmati||19|10|1916}}) piyambakipun inggih punika [[imunolog]] [[Perancis]]. Piyambakipun angsal [[Bebungah Nobel Fisiologi utawa Kedhokteran]] nalika taun 1980 sesarengan kaliyan [[Baruj Benacerraf]] sarta [[George Davis Snell]] kangge panemuan kaliyan pencirian [[gen]] ingkang njangkep wonten ing [[kompleks histokompatibilitas mayor]].
 
Amargi [[Bebungah Nobel]] ingkang nate dipuncepeng sarta anugerah saking Televisi Perancis, Dausset saged ndamel Pusat Studi Polimorfisme Manungsa ([[CEPH]]) nalika taun [[1984]], ingkang sanikisapunika asmanipun sampun dipungantos dados ''Foundation Jean Dausset-CEPH''.
 
== Pirsani Ugi ==
63.857

besutan