Nortier Simanungkalit: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (jarwa)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
'''Nortier Simanungkalit''' ({{lahirmati|[[Tarutung]]|17|12|1929|[[Jakarta]]|9|03|2012}})<ref>{{id}} Subkhan. [http://www.tempo.co/read/news/2012/03/09/173389204/Komposer-N-Simanungkalit-Tutup-Usia Komposer N. Simanungkalit Tutup Usia]. Tempo.co, Jumat, 9 Maret 2012. Diaksès tanggal 10 Maret 2012.</ref> iku sawijining [[komponis]] [[Indonésia]] sing ditepungi utamané kanthi karya lagu-lagu [[Mars (musik)|mars]] lan [[himne]]. Sapérangan karyané tuladhané yaikuya iku mars lan himne [[Southeast Asian Games|SEA Games]] [[Southeast Asian Games 1979|X]] (taun [[1979]]), lagu Senam Kesegaran Jasmani (1980-an), lan Mars [[Pemilihan Umum Indonesia 2004|Pemilu 2004]].<ref>{{id}} Nadeak, C., Hidayat, R. [http://www.gatra.com/2004-04-23/artikel.php?id=35635 Raja Mars dari Tarutung]. [[GATRA]], Edisi 23, Jumat, 16 April 2004. Diaksès tanggal 10 Maret 2012.</ref>
 
== Réferènsi ==
== Pranala njaba ==
* {{id}} [http://hurek.blogspot.com/2007/01/n-simanungkalit-bapak-paduan-suara.html N Simanungkalit Bapak Paduan Suara] - tulisan [[weblog]] asil wawancara karo Nortier Simanungkalit.
 
{{musikus-stub}}
 
[[Kategori:Tokoh Batak]]
[[Kategori:Marga Simanungkalit]]
[[Kategori:Pangripta lagu Indonésia]]
 
 
{{musikus-stub}}
18.000

besutan