Bathara Indra: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Bathara indra.JPG|thumb|250px|Bathara Indra]]
'''Bathara Indra''' ya iku putranipun [[Bathara Guru]] lan Déwi Umayi, lan Indra mimpin Khayangan Jonggringsaloka. Bathara Indra dadi saksi urip dènéng kalahirané [[Arjuna]] Saki kacarita Indra sagetsaged njelma dateng Arcapada lan dadi raja ing nagara Mendanggana lan diaturi gelar Prabu Maharaja Sakra. Bathara Indra ngawa ganjaran ingkang dipunandhum dining manungsa ingkang kelakuane sae (baik).
 
== Deleng uga ==
63.134

besutan