Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan muséum]]
 
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa Inggris]]: '''Royal Belgian Institute of Natural Sciences'''), iku sawijining [[muséum]] ing [[Brussels]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing muséum iki yaikuya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing muséum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Deleng uga ==
18.000

besutan