Gabah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  6 taun kepungkur
c
c (éjaan using AWB)
c (→‎Pangolahan Gabah: éjaan using AWB)
 
== Pangolahan Gabah ==
Gabah sagetsaged dipunolah dados:
* Beras, kanthi digiling.
* Gabah kanggé komoditas perdhagangan.
* Winih pari, gabah ingkang saé sagetsaged dipunginaaken kanggé winih pari lan ditandur malih.
Sadèrèngipun dipunolah, gabah kedah dipunpépéni ngantos garing.
 
63.848

besutan