Penyanyi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Britney_Spears.jpg||thumb|200px|[[Britney Spears]] penyanyi kang misuwur ing donya ]]
'''Penyanyi''' ya iku wong kang mumpangatake swarané kanggo salah sijine gawéan, kasenengan utawa hobi kang nggunakake piranti kanggo nyiptakake lagu kanthi iringané [[musik]] utawa misuwur kanthi jeneng [[pemusik]]. Nyanyian bisa uga kagolong ing melodhi swara. Nanging tembung ''vokalis'' bisa uga digolongake deningdéning penyanyi amarga bisa ngasilake swara-swara ing njaba melodhi.Ing tlatah [[jawa]] penyanyi wadon asring kasebut biduan.
 
Penyanyi kaperang dadi telu:
63.849

besutan