Barbarika: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2669688 (translate me))
c (éjaan using AWB)
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
[[Gambar:Khatushyamji Rath1.JPG|thumb|300pxl|right|Barbarika]]
Wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], '''Barbarika''' (IAST '''Barbarīka''') inggih punika putranipun [[Gathotkaca]] kaliyan Maurwi ([[Ahilawati]])- putri saking [[Muru]] (ingkang dipun pimpin deningdéning Raja [[Yadawa]]). Barbarika punika aslinipun awujud raksesa ([[Yaksa]]), lajeng lair malih utawi ngalami reinkarnasi dados manungsa<ref name="internet1">[http://id.wikipedia.org/wiki/Barbarika], Dipun undhuh tanggal 29 September 2012.</ref>.
 
==Referensi==
{{Mahabharata}}
 
[[Kategori:Paraga Wayang]][[Kategori:Mahabharata]][[Kategori:Paraga Mahabharata]]
[[Kategori:Mahabharata]]
[[Kategori:Paraga Mahabharata]]
 
[[ml:ബാര്‍ബാറികന്‍]]
63.851

besutan