Aaron Kwok: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, desa → désa using AWB
c (→‎top: gawé using AWB)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, desa → désa using AWB)
Dheweké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Pengalaman balapan liyané yaikuya iku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké film anyaré, kang diwènèhi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhe ing desadésa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocok kanggo karakter film iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
18.000

besutan