Liter: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku (4) using AWB)
c (→‎top: éjaan using AWB)
<p align=center>'''1 ml = 1&nbsp;cm<sup>3</sup> = 1 cc
 
Simbol liter ya iku huruf '''l''' cilik, utawa [[hurup kapital]]e, '''L'''. Huruf l cilik latin ('''ℓ''') uga digunakake senajan ora ditampa deningdéning [[Bureau International des Poids et Mesures|BIPM]].
 
== Definisi ==
63.857

besutan